Business Consultant – Rotterdam / Hybride

Wil jij de drijvende kracht zijn achter de succesvolle implementatie van innovatieve oplossingen voor onze (inter)nationale klanten? Ben je gepassioneerd door het begeleiden van klanten bij complexe proces- en inrichtingsvraagstukken? Dan is dit jouw kans om je aan te sluiten bij ons dynamische team!

Milan Derolland - Carerix

(Junior) Business Consultant – Rotterdam

Klaar om jouw passie voor consultancy en klantgerichtheid tot leven te brengen in een toonaangevend bedrijf? Carerix zoekt een gedreven Junior Business Consultant die een essentiële rol zal spelen bij het ondersteunen en adviseren van onze gewaardeerde (inter)nationale klanten. Als Junior Business Consultant bij Carerix krijg je de unieke kans om jezelf te ontwikkelen in een dynamische omgeving, gedreven door groei en innovatie.

Vacatures Carerix

Delivery Manager – Rotterdam (Hybride)

As a Delivery Manager at Carerix, your responsibility is to ensure delivery, and to improve delivery. You will: Deliver value, Facilitate team, Champion quality, Create transparency, Build good governance, Create vision and value, Manage 3rd parties, Focus on change…

Technisch Consultant (Junior) – Rotterdam

Als Junior Technisch Consultant ben jij de aangewezen persoon om bij Carerix jouw carrière naar een hoger niveau te tillen. Met jouw uitstekende expertise en vaardigheden speel jij een belangrijke rol in het behoud van tevreden klanten en het verder verbeteren van hun succes in hun werk.

Ben jij een Technisch Consultant die klaar is om zijn of haar carrière naar een hoger niveau te tillen? Dan is Carerix de perfecte plek om jouw vaardigheden en expertise te laten floreren. Lees snel verder om te ontdekken hoe jij ons team kunt komen versterken.

Team Projects - Carerix

Project Manager – Rotterdam (hybride)

Jij bent een resultaatgerichte projectmanager die samen met het team impact wilt maken voor onze klanten. Het aanbrengen van structuur, bewaken van deliverables en proactief communiceren met alle stakeholders zijn zaken waar jij gelukkig van wordt. Implementaties van onze oplossingen binnen budget en scope opleveren zie je als challenge die je graag aanneemt en tot een succesvolle go-live managet.

Bij Carerix kun je naast mooie secundaire arbeidsvoorwaarden ook een passend salaris tussen de €3.500 en €4.000 obv fulltime verdienen. Herken jij jezelf hierin, lees dan snel verder.

Team Projects - Carerix

Technisch Consultant – Rotterdam

Heb je een hoge drive met ambitie? Zet je volgende stap in jouw carrière bij Carerix als technisch consultant. In deze functie speel jij een belangrijke rol in het grote geheel. Zorgen voor tevreden klanten, en deze klanten behouden. Dát is jouw doel. Met jouw expertise help je onze klanten nóg succesvoller te zijn in hun werk. Maar ook jíj wordt hierdoor succesvoller. En dat wil je.