Sollicitatieprocedure

Stap 1: Je solliciteert

Jij solliciteert op de functie die bij jou past. Onze recruiter bekijkt jouw sollicitatie zorgvuldig en binnen twee weken weet jij of je uitgenodigd bent voor een gesprek.

We houden deze twee weken aan, omdat we zo zorgvuldig mogelijk naar jouw sollicitatie willen kijken. Je hebt er tenslotte veel tijd ingestopt. Zie je op dit moment niet de juiste vacature voor jou? Stuur ons dan een Open Sollicitatie!

Stap 2: Eerste contactmoment

Zodra wij jouw sollicitatie hebben bekeken, nemen we contact met je op. Telefonisch of per e-mail wordt er een gesprek met je ingepland bij ons op kantoor.

Het is nu ook het juiste moment om verwachtingen te bespreken. Zo kunnen we je bijvoorbeeld naar je salarisverwachting vragen. Zo hebben we dit voor beide kanten helder.

Stap 3: Let’s meet!

Tijd voor het eerste gesprek! We maken kennis met elkaar en we gaan inhoudelijk in op je CV en de vaardigheden die je nodig hebt voor de functie waar je op solliciteert. Zo weten wij of jij de aangewezen persoon bent voor onze functie, maar ook of dit is wat jij zoekt.

Stap 4: Het tweede gesprek

Zijn we allebei enthousiast? Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. Dit gesprek is bedoeld om je kennis te laten maken met de organisatie. Je ontmoet de team lead van de afdeling, je mogelijk nieuwe collega’s en soms ook onze CEO.

We hebben het in dit gesprek wat uitgebreider over de inhoud van de functie, het team en natuurlijk over jou zelf.

Stap 5: Gefeliciteerd!

De voorgaande stappen zijn vaak goed genoeg voor ons om een goed beeld van jou te krijgen. Als blijkt dat jij onze ultieme match bent, dan doen we je een aanbod. Ben je akkoord met de aanbieding, dan hoef je alleen het contract nog te tekenen.

Vlak voor jouw startdatum ontvang je van ons een onboardingsguide, waarin alle ins en outs staan die van toepassing zijn op jouw eerste werkdagen. Daarnaast vragen we je vast een korte introductie te schrijven aan de hand van spontane vragen, zo weten je collega’s al iets meer over jou!

Welkom bij Carerix!