Over ons

Carerix is een internationale speler op het gebied van software-ontwikkeling binnen de recruitment-, uitzend- en detacheringsbranche. Samen met onze professionele partners, leveren wij geïntegreerde state-of-the-art recruitmentoplossingen, waarmee onze klanten kunnen groeien.

Werken bij Carerix, betekent dagelijks zorgen dat onze 15.000 gebruikers, verdeeld over 850 klanten, zich kunnen onderscheiden in de markt.

Sinds april 2018, is Carerix onderdeel van de Franse PIXID Group. PIXID is de Franse marktleider op het gebied van oplossingen voor Workforce Management.

Door onze ATS- en CRM-functies te combineren met de VMS-capaciteit van PIXID, bouwen we samen de strategie uit om het volledige proces tussen kandidaten / freelancers, intermediairs en corporate organisaties samen te brengen. De huidige Europese marktfocus en -benadering blijven voor Carerix hetzelfde, net zoals de samenwerking van ons partnerecosysteem.

Iedere dag opnieuw halen we het beste uit onszelf, onze teams en ons bedrijf. Samen met onze partners streven we ernaar om onze klanten naar een hoger niveau te tillen.

67

Collega’s

11

Culturen

4

Kantoren

Carerix in vogelvlucht

Carerix onderdeel PIXID

19 april 2018 – In april 2018 wordt Carerix overgenomen door de Franse PIXID Group

Carerix verhuist!

11 september 2017 – Carerix is verhuisd! Na bijna 14 jaar op het universiteitsterrein van de TU in Delft, beginnen we op ons nieuwe adres op Rotterdam The Hague Airport.

Eerste Roadshow

15 oktober 2013 – De eerste Carerix Roadshow in landgoed Duin en Kruidberg te Santpoort is een feit!

Nieuwe CEO

1 juli 2012 – Carerix krijgt een nieuwe CEO, Reinald Snik.

Carerix opgericht

1 januari 2003 – In 2003 werd Carerix opgericht in Delft.